TRECUTUL GLORIOS

19389880_1904304776509033_280989665_n

 

În viață, ai parte de tot felul de momente, mai bune, mai rele sau să reformulez folosind o sintagmă „la modă”, momente de pe urma cărora, ai câte ceva de învățat.

Începi o relație sau te ia valu’ şi ajungi în punctul (încă nu mă refer la celebrul punct G) în care pasiunea sau nevoia fiziologică te a/duce, după caz şi răbdare, în dormitor. Dacă respecți toți paşii, urmezi procedura cu strictețe, ai nişte zvâcuri mentale care-ți dau târcoale, sădindu-ți întrebări şi curiozități care interferează cu dreptul la intimitate al fiecăruia, cu acceptarea trecutului lui/ei din această zonă care s-a consumat înaintea ta (teoretic), în fine, sunt atât de multe aspecte care e bine să fie luate în seamă. Desigur, depinde şi de firea omului.

Iarăşi evoc o vorbă celebră: dacă-l iubeşti, îl „iei” cu totu’: cu trecut, cu rude etc.

Nici aspectul ăsta nu vreau să-l dezvolt pe de-a-ntregul, că mintea mea mă duce în altă parte – nu cu pluta, sper – ci vreau să extrapolez „fusion cuisine”-ul în dormitor. A avea o relație intimă cu cineva, presupune a avea relații intime cu absolut toți partenerii şi partenerele pe care i-a avut fiecare dintre voi, mai pe româneşte, la o adică, în pat (sau whatever) ați fi tu, el şi multe alte personaje care s-au perindat în costumul lui Adam şi al Evei prin zona „crepusculară” a „iubirii” trupeşti. Dacă ne luăm după vorba asta, cu toții am făcut …sex în grup ! Defazat, ce-i drept, dar ce mai conteaza sincronizarea ?! Simultan sau alternativ ?! Pe bune, acuma, doar n-o sa dai absolut toate detaliile de fiecare dată când se deschide subiectul. Dacă eşti sincer până la capăt, eşti considerat naiv/ă. Dacă nu,, vezi-Doamne, ocultezi adevărul.

Gândiți-vă în unele cazuri ale acestui cadru, ce aglomerație ar fi – îmi vine in minte o altă vorbă de duh: „copilul meu şi copilul tău l-au bătut pe copilul nostru”.

De fapt, dacă scenariul ăsta ar fi posibil, vă dați seama că pentru o bună perioadă de timp, nu s-ar desfăşura nicio acțiune marcată cu bulina 18+ sau NSFW, asta pentru că ea şi-ar studia predecesoarele, iar el pe „foştii” tăi. Unii, mai slabi de înger, ar declanşa nişte interpelări dintre cele mai inedite, abundând în stupoare: „Cum ?! Ai fost cu aia ?! Şi cu aia?!” Sau: ” L-ai lăsat pe ăla să ți-o … Nu mă aşteptam chiar aşa… Mie mi-ai spus altceva”. Apoi, după alte câteva minute bune de consternare, majoritatea ar comanda la unison, chelnerilor apăruți ca din senin în peisaj: lămâi, lămâi, tiruri de lămâi…şi prea puțin s-ar băga la alte combinații incitante.

Fiindcă între timp s-a întunecat, în vederea detensionării atmosferei, aş propune să se stingă lumina şi orice prejudecăți sa fie dizolvate, fiecare descurcându-se la fața locului, improvizând si explorând necunoscutul/ții sau necunoscutelele, după caz şi preferințe. În fond (cu „o”, mare atenție, da?!) tocmai v-ați cunoscut cu adevărat partenerul/a şi acum sunteți membri cu drepturi depline într-un fel de …comunitate care prin empatie, aveți …gusturi comune, că doar ați împărțit aceleaşi obiecte ale muncii la un moment dat. Mare dreptate avea Lavoisier: ” Nimic nu se pierde, nimic nu se câştigă, totul se transformă.”

Vedeți de ce e bună discreția ?! Până la un punct. Desigur, punctul G. Da, ați intuit bine şi aveți şi memoria bună, că tocmai îl pomenisem pe la început şi nu puteam să-l las aşa, în suspensie. Vedeți voi, câte paradoxuri are viața: atât femeile, cât şi bărbații (teoretic) vor parteneri cu care să fie pe aceeaşi lungime de undă în toate planurile, un fel de neverending story, în schimb ei acceptă cu greu palmaresul celuilat. Competențele, oricare ar fi ele, se dobândesc experimentând. Că nu toți au talente înnăscute şi chiar şi aşa, a-ți şlefui talentul, devine o necesitate.

Ruxy

 

sursa foto: pinterest

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s