ÎN SPATELE LUI

18516409_1887362378203273_1066449631_n

 

Motto: „În spatele oricărui bărbat de succes se află o femeie, iar in spatele ei se află soţia bărbatului” – Groucho Marx

 

Pot fi de acord cu prima parte a acestui citat dacă femeia poarta tocuri foarte înalte şi nu are destulă experiență astfel încât mersul ei să pară firesc. Sau dacă bărbatul are pe urmele sale o femeie detectiv… iar în sfera underground nu vreau să mă bag, aceea cu „spatele acoperit”. În rest, hai să fim serioşi – cum era vorba în codul bunelor maniere: „Ladies first” ?!

Apoi, în spatele oricărui bărbat e trecutul lui, alcătuit din mai multe femei – teoretic, cel puțin. O parteneră „adevărată” îi stă alături, acolo unde se poate aplica acest „concept”, shoulder by shoulder. Deşi, mai degrabă parteneriatul presupune complementaritate şi compatibilitate.

Gândiți-vă ce fel de citate şi vorbe de duh au adepții poligamiei…da, ştiu, e un subiect foarte sensibil pentru majoritatea bărbaților, care-i pizmuiesc pe cei care legal, pe față, pot „umbla” cu mai multe femei deodată. Nu tu ascunzişuri, nu tu minciunele „nevinovate” sau replici de genul: „iubita, nu e nimic din ceea ce pare a fi”…

Trecând la partea a doua a motto-ului pastilei de azi, lucrurile se complică puțin. Ar putea fi vorba de un triunghi amoros, însă dacă soția în cauză a aflat deja de „isprava” bărbatului ei de succes, nu ştiu cum mai poate el „performa” cu atâta stress pe cap: posibile amenințări, lacrimi şi alte „repertorii”. Dată fiind această stare de fapt destul de complicată, ori bărbatul o va „elimina” din scenă pe una dintre femei, ori căsătoria lor va fi una de complezență sau dimpotrivă, va fi o relație „deschisă”.

Despicând firul în patru, se pare că tot n-am ajuns la o concluzie clară, imuabilă. E şi bine, şi rău în acelaşi timp: bine „pentru că flexibilitate”, rău „pentru că nisipuri mişcătoare” conservatorilor. Tu de care parte eşti ?!

Ruxy

sursa foto: Instagram photos and videos from Casandra

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s