DESPRE ALEGERI

17841534_1869922063280638_1793448638_n

 

Iubirea…ce poate fi mai frumos pe lumea asta decât să iubeşti şi să fii iubit/ă ?! Vă spun (şi) eu: nu există împlinire mai mare şi mai adevărată decât asta. Cu toții am experimentat aşa ceva cel puțin o dată în viață. Să fie clar: iubirea e cu totul şi cu totul altceva decât „îndrăgosteala”. Chimia. Crush-ul.

A, să nu uit celebra zicală: „iubirea trece prin stomac”. Dar nici de „banii n-aduc fericirea, dar o întrețin”. Sau nu mai puțin celebra „banu-i ochiul (ptiu) …necuratului”…

Uau….prea multe zicale care se bat cap în cap…aşadar, cum fac ?! Ce cale aleg să urmez cu atâtea contradicții evidente ?!

Hai să vedem: tu poți să faci compromisuri fără să compromiți ?! Cică asta ar fi cheia. Cum aflu eu în timp real că n-am oprit la timp sau că fapta aia de care ştii tu nu va avea repercursiuni ulterioare care vor exploda când ți-e lumea mai dragă ?! Eşti în „gardă” tot timpul. Te apasă ceva. Conştiința, cică … ce-o să faci?! O să te dai „în primire” aşa, din senin fără să te întrebe nimeni „de sănătate”, doar ca să nu mai ai şi „asta pe cap”.. sau încui şi mai bine scheleții din dulap ?! …aici nu mai depinde decât de individ, de abilitățile lui, de al său liber arbitru. Eu ştiu ce şi cum aleg. Tu ?

 

Ruxy

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s